Alarmsysteem pro

Top

Product Beschrijving:


 Draadloze gsm alarmsysteem
*Aangedreven door Tuya APP, werkt met Amazon Alexa, Google Assistent, & 30K andere Tuya apparaten.

* Ondersteuning telefoon/SMS/ APP remote arm/ontwapenen parameter instelling/monitoring en accessoire managment.
* Tot 100 draadloze zones, en de naam van de eerste 10 draadloze zones kan worden aangepast.
* 10 RFID tags en 10 remote tags kunnen worden geleerd met aangepaste namen.
* Ondersteuning 5 groepen preset alarm telefoonnummer, SMS op/off en wijzerplaat op/off kan worden respectievelijk.
* Arm schema en Ontwapenen schema. Het is in staat om automatische arm/ontwapenen tijd volgens uw eigen routine tijd, avoidingrepeated operaties of miss arm/ontwapenen.
* Record 20 Seconden Alarm Voice Bericht. Als een alarm optreedt, de alarm host zal de vooraf ingestelde nummer en spelen de record voicemessage.
* Ondersteuning stroomuitval, hub of accessoire lage batterij kennisgeving, sabotage alarm, en andere uitgebreide alarm.
* 11 soorten taal kan vrij worden geschakeld. (Chinees, Engels, Frans, Italiaans, Deutsch, Spaans, Russisch, Pools, Portugees, grieks, Roemeens)
* Met Unclosed deur/raam kennisgeving.
* Het verkeerde wachtwoord 5 keer in een rij, en het toetsenbord weigert te accepteren input binnen 90 seconden.
* Voeg accessoires door APP is beschikbaar, geen is nodig op de alarmcentrale.
* Ondersteuning voor externe draadloze sirenes.
* Verwijderen elke accessoire afzonderlijk is beschikbaar

Alarmsysteem | Met Sirene | Smart Home Beveiligingssysteem | Draadloos | Wifi Alarm | LCD Scherm | Incl RFID Tags

Productbeschrijving

Veiligheid van jouw huis moet op nummer 1 staan!

Het Home Alarmsysteem is een betrouwbaar draadloos alles-in-één systeem om jouw huis of kantoor te beveiligen. Het systeem komt compleet met controlepaneel, bewegingsmelders, raam-/deursensoren, RFID's, bedrade sirene en afstandsbedieningen. Het systeem is eenvoudig binnen 15 minuten zelf te installeren en onbeperkt uit te breiden met sensoren en accessoires.

Plus- en minpunten

+ Wifi/GSM/GPRS trigger alarm

+ 2.4 Inch LCD kleur display

+ Maakt gebruik van RFID-tags en mobiele app (Tuya)

+ Makkelijk in gebruik

+ Geen extra maandelijkse kosten

- Zonder camera's

Dit Wifi & GSM dual protection alarm van is ideaal om je huis te beschermen. Bij inbraak gaat het alarm af en krijg je ook meteen een melding op je smartphone via de app. Daarna zal je een oproep ontvangen van het alarmsysteem. De slimme hub beschikt over een mobiele verbinding zodat je ook gealarmeerd wordt in het geval van een Wi-Fi storing.

Kenmerken:

✅ Eenvoudige installatie - Installeren van het Smart Home Beveiligingssysteem is een fluitje van een cent. Alle meegeleverde onderdelen van het systeem zijn namelijk reeds gekoppeld aan het Bedieningspaneel. Je hoeft enkel alle sensoren en de basisunit te activeren. Vervolgens download je de Tuya app en koppel je het systeem aan je smartphone. Plaats uiteindelijk alle onderdelen op een strategische plek in je woning.

✅ Uitbreidbaar - Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, extra gas sensors, extra bewegingsmelders, rookmelders, water sensor en meer. Met behulp van de IP camera kunt u op ieder gewenst moment een kijkje nemen in jouw eigen huis. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in jouw woning detecteert wordt er automatisch een melding verzonden naar je GSM. U kunt dan zelfs foto's nemen van de ongenode gast.

✅ RFID Tags - De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor het kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken. Hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld wordt een bericht verzonden naar de GSM zodat u weet dat uw kind veilig thuis is gekomen.

74,95 € 120,00 €