Casamix Deurbel pro met adapter incl sd kaart 64 G

Top kwaliteit

Casamix Deurbel pro - Zwart- incl. SD kaart 64G- Geen abonnement- Incl Adapter

!! Top product !! Geen abonnementen !!

 1. Krachtige Beeldkwaliteit: "Ervaar verbluffende 1080P HD-beeldkwaliteit, zowel overdag als 's nachts. Mis geen enkel detail, dag of nacht!"

 2. Geen Abonnementen Nodig: "Geen verborgen kosten of abonnementen! Geniet van volledige toegang tot alle functies zonder extra maandelijkse lasten."

 3. Langdurige Batterijduur: "Opladen slechts één keer in 3 tot 6 maanden! Met de meegeleverde adapter is het opladen van de batterijen niet nodig."

 4. Complete Set voor Direct Gebruik: "De Casamix deurbel wordt geleverd met alles wat je nodig hebt: SD-kaart van 64 GB, handige dongle (plug), ingebouwde batterij, micro USB-kabel en een adapter voor moeiteloos gebruik."

 5. Gemakkelijk Opladen met Adapter: "Dankzij de bijgeleverde adapter hoef je je nooit zorgen te maken over het opladen van de batterijen. Gemakkelijk en handig, klaar voor gebruik!"

 6. Veiligheid en Opslag: "Bewaar al je beelden veilig op de meegeleverde 64 GB SD-kaart. Geen zorgen over de privacy, alles onder jouw controle."

 7. Langdurige Betrouwbaarheid: "Vertrouw op de Casamix deurbel voor betrouwbare prestaties dag in, dag uit. Met zijn ingebouwde batterij en efficiënte oplaadmogelijkheden ben je altijd beveiligd."

Casamix Deurbel pro - De Ultieme Slimme Deurbel Ervaring
Stap binnen in de toekomst van huisbeveiliging en gemak met de Casamix Deurbel pro .

Deze geavanceerde deurbel combineert cutting-edge technologie met gebruiksgemak en stijlvol design, waardoor het de perfecte aanvulling is op uw slimme huis. Met een overvloed aan functies die uw huisbeveiliging naar een hoger niveau tillen en uw dagelijkse routine vereenvoudigen, is de Casamix Deurbel pro de ultieme keuze voor moderne huishoudens.
Kenmerken:
Dual Wifi Connectiviteit voor Ongeëvenaarde Prestaties: De Casamix Deurbel pro biedt zowel 5G als 2.4Ghz wifi-connectiviteit, waardoor u verzekerd bent van een sterke en stabiele verbinding. Dit garandeert vloeiende videostreaming en realtime meldingen, waar u zich ook bevindt.
Haarscherpe HD Beelden: Mis nooit meer een moment met de kristalheldere HD-beelden in 1080p-resolutie. Of het nu dag of nacht is, u krijgt altijd een duidelijk en gedetailleerd beeld van wie er voor uw deur staat.
Waterdichte IP68 Constructie: Laat weersomstandigheden uw gemoedsrust niet verstoren. De Casamix Deurbel pro is gebouwd om bestand te zijn tegen de elementen dankzij de waterdichte IP68-classificatie. Zo blijft het apparaat betrouwbaar werken, ongeacht het weer.
Complete Set voor Direct Gebruik: U ontvangt niet alleen de Deurbel, maar ook een SD-kaart van 64 GB om opnames op te slaan. Daarnaast wordt een handige dongle (plug) meegeleverd, samen met twee batterijen, adapter dan hoeft u de batterijen niet op te laden en een micro USB-kabel, zodat u direct aan de slag kunt.
Eenvoudige Installatie en Bediening: Dankzij de Nederlandstalige handleiding en intuïtieve app is de installatie en bediening van de deurbel een fluitje van een cent. U hebt geen technische kennis nodig om de volledige functionaliteit te benutten.
Dubbele Voedingsopties: U kunt kiezen tussen batterijvoeding of aansluiting op bestaande bedrading. Dit biedt flexibiliteit en gemak, zodat u de optie kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.
Veiligheid Boven Alles: Beveilig uw huis met de ingebouwde bewegingssensoren en tweerichtingsaudio. Communiceer direct met bezoekers via uw smartphone, waar u ook bent, en houd indringers op afstand.
Stap binnen in de toekomst van huisbeveiliging met de Casamix Deurbel pro. Zorg voor gemoedsrust en neem de volledige controle over uw huisbeveiliging. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van technologie, stijl en functionaliteit.
slimme deurbel, huisbeveiliging, wifi deurbel, HD beeld, waterdicht, complete set, eenvoudige installatie, bewegingssensor, tweerichtingsaudio, gemoedsrust.

Inhoud verpakking:

 • De Casamix VideoWi-Fi Doorbell
 • SD- kaart 64 G
 • Micro USB en adapter
 • Bevestigingsmateriaal
 • NL en EN Handleiding
 • Ding dong (plug in)

EXTRA INFORMATIE:

Casamix deurbel met Camera 5G/2.4Ghz. Scherp beeld 1080 p

Nieuwe deurbel Met een ingebouwde batterij van 10000mAh

Door de HD !080 p camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Als de motion sensor beweging voor de deur detecteert wordt je doormiddel van de App op de hoogte gesteld.

De deurbel werkt draadloos met meegeleverd oplaadbare batterijen (1 keer in 3 a 6 maanden opladen)

Wi-Fi verbinding
App Tuya gratis te downloaden voor iOS & Android
1080 P HD camera - duidelijk beeld overdag en ook 's nachts
IR nachtzicht
Beeldhoek van 166°
Bereik van 15m
Bewegingsdetector die in verbinding staat met de applicatie
Opnamefunctie van het bewegend beeld
Two way audio

94,95 €
94,95 € / 1 g
Op voorraad