Casamix® Smart Lock - Slimme Deurslot

Casamix® Smart Lock - Slimme Deurslot - Met sleutels - pin code- Deurklink met Vingerafdruk - Met APP & WiFi - BlueTooth - Huis slot- Kantoor Slot - Zwart - Anti inbraak - Tuya App

 Productbeschrijving:

Maak je ruimte extra beveiligd met de Smart Lock van Casamix!

Met de Tuya App open je de deur en zonder sleutel!

Installatievideo's zijn beschikbaar om de installatie te vergemakkelijken.

De slimme deurklink van Casamix doet een upgrade aan je Smart-Home

Dit elektronische deurslot is ideaal voor allerlei ruimtes en past op deuren van 40 mm tot 120 mm

Creëer een veilige omgeving en kies zelf wie er toegang hebben. 

Op 5 verschillende manieren kan je de deur openen, met een vingerafdruk, code slot, bijgeleverd pasjes, sleutels en zelfs met de app.

De deurklink is zwart van kleur en heeft een mooi en strak design, dat past zo ook bij iedere ruimte. Daarnaast past de deurklink op ieder deurtype, en is het ook nog eens snel en gemakkelijk te bevestigen. Alle benodigdheden worden erbij geleverd. Doormiddel van de app kan de deur geopend worden en zijn er nog vele andere handige functies.

Optimale veiligheid
Kies zelf wie er toegang krijgt tot de ruimte. Ideaal voor in huis, maar ook zeker voor op het kantoor. Zo kunnen aangewezen medewerkers d.m.v. een code, pasje of vingerafdruk naar binnen en wordt dit allemaal geregistreerd in de app. Op ieder moment is dit terug te zien en de informatie zal worden bewaard. Hierdoor is er te zien wie er op welk tijdstip, en waar, naar binnen is gegaan. Op deze manier is het ook duidelijk wie er op dat moment aanwezig is in de ruimte. Wanneer de kinderen thuiskomen van school zonder sleutels, is dat geen probleem, want u kunt de deur gemakkelijk vanaf uw werk openen.

Wachtwoordbeveiliging
De deurklink kan ook beveiligd worden met een wachtwoord. Het wachtwoord is zelf uit te kiezen en is daarom ook een veilige manier om de deur op eigen wijze te vergrendelen.

Vingerafdruk
Met de vingerafdrukoptie op de deurklink kunt u de deurklink voorzien van vingerafdrukvergrendeling. De deurklink herkent de (ingestelde) vingerafdrukken binnen 0.1 seconde, en geeft het ook direct aan wanneer de vingerafdruk niet wordt herkend.

Overige openingsmogelijkheden
Naast de diverse functies zoals de vingerafdruk is het ook mogelijk om met een sleutel of pasje naar binnen te gaan. Ideaal voor de gebruiker die iets minder verstand heeft van de technologische functies.

Tuya app
De Tuya App is te downloaden via de App Store en Google Play. Via deze handige app kun je gemakkelijk wachtwoorden, vingerafdrukken en gebruikers instellen. Het is mogelijk om op ieder gewenst moment een gebruiker toe te voegen of te verwijderen, en het wachtwoord te wijzigen. Bij het gebruik van meerdere deurklinken is het ook mogelijk om groepen te maken waardoor je personen toegang kunt geven tot verschillende ruimtes. Ook is het mogelijk om een alarm in te stellen wanneer je weg bent. Zodra iemand binnen probeert te komen, krijg je direct een melding via de app. De deurklink beschikt daarnaast ook nog over spraakbediening. Kijk voor alle uitgebreide opties van de Tuya app in de handleiding om zo optimaal gebruik te maken van deze smartlock.

Tijdloos design
De slimme deurklink is voorzien van een modern en tijdloos design. De deurklink is zwart en past perfect bij elke stijl. Naast alle veiligheid, is het uiterlijk van de deurklink ook belangrijk. De deurklinken zijn bij levering voorzien van een beschermfolie. Dit kan na installatie eraf worden gehaald, om krassen te voorkomen.

Bestel vandaag nog jouw slimme deurklink voor een upgrade in je kantoor of Smart-Home! Nu met 1 jaar lange garantie!

Voordelen

  • Optimale beveiliging
  • Kies zelf eenvoudig wie er toegang hebben tot de ruimte
  • Voorzien van alarm ter beveiliging van diefstal en beschadiging
  • Prachtig, tijdloos design dat bij elke stijl past
  • Veel verschillende functies in de gratis Tuya app
  • Inclusief alle benodigdheden
  • Deurdikte minimaal 20 mm en maximaal 90 mm

Verpakkingsinhoud

2x de slimme deurklink van casamix (voor- en achterkant)
2x smartcard om te ontgrendelen
2x sleutel om te ontgrendelen
1x installatie video's
1x installatietemplate
1x 4 AAA-batterijen
1x insteekslot + bevestigings materiaal

99,95 €