Crystal lamp- tafellamp - 16 Kleuren - Nachtlampje - Touch Lamp .

Kristallen Tafel Lamp 16 Kleuren Nachtlampje Touch Lamp Projector Led Sfeer Kamer Licht Decor Kerst Kamer Decoratie Kristal

Productomschrijving:

Maat: 21.5cm hoge /9cm diameter
Spanning: minder dan of gelijk aan 36V
Vermogen: 1.5 W

PERFECTE VERLICHTING - De kristallen lamp zorgt voor voldoende verlichting zonder de kamer te overheersen. Het eenvoudige ontwerp maakt het eleganter en gemakkelijk te combineren met verschillende decors.

SMART TOUCH-BEDIENING - Met het metaal bovenop de lamp kunt u de lamp aan- of uitzetten, de kleur veranderen of de helderheid aanpassen, waardoor de lamp ideaal is voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige maar elegante verlichting.

ENERGIE-SAVER - Omdat het LED is, bespaart u energie - 80% minder dan traditionele gloeilampen.

OPLAADBARE - Bij de lamp wordt een USB-stekker geleverd, en hij heeft een ingebouwde oplaadbare batterij.

Opmerking:
Raak de top van de lamp met uw palm, niet met uw vingers.
Drie-kleur Licht En 16-kleur Licht (Optioneel)
Drie-kleur licht: warm licht + warm wit licht + wit licht
16 kleur lichten: warm licht + warm wit licht + wit licht + geel licht + blauw licht + rood licht, enz., een totaal van 16 kleuren. Sterk licht en lage licht verstelbare (kan gebruikt worden als sfeer licht, kan worden gebruikt als verlichting)
USB Schakelaar/Touch Remote Ontwerp (Optioneel)
Open schakelaar, de tafellamp kan tonen fascinerende licht en schaduw effecten. Het is gemaakt van acryl materiaal, met heldere en vloeiende lijnen en eenvoudig ontwerp.
Speciale 3D Technologie
De 3D effect is als een diamant. De brekende crystal lichten zijn helder en kleurrijke, aandacht voor de prachtige temperament, decoreren uw woonkamer en het creëren van een comfortabele en romantische sfeer. het is zeer geschikt voor slaapkamer, woonkamer, eetkamer, studeerkamer, ambacht kamer, gang, kast, hotel, kantoor, etc.

Verpakking Lijst:
1 * Tafellamp
1 * Datakabel
1 * Afstandsbediening

19,95 €