Gel Blaster Ak 47

Nieuw

Deze speelgoedpistool AKM wordt geleverd met 1000 en je krijgt 15000extra erbij.

Geschikt: + 12 jaar

Blaster pistol schiet niet automatisch !!!

De gel blaster is niet geautomatiseerd en niet elektrisch aangedreven.!!!

De guns zijn te verkrijgen in verschillende kleuren

De nieuwste rage, Gel Blasters zijn het alternatief voor paintballen of airsoft. Met een emmer water, balletjes, veiligheidsbril en een Gel Blaster ben je helemaal klaar voor een fanatiek gevecht! Je schiet razendsnel tientallen zo niet honderden balletjes op je tegenstanders.

Met deze duurzame gel blaster kun jij de strijd aangaan met je vrienden of targets afschieten als oefening. Bestel je gel blaster op en beleef veel speelplezier.

Stop de gel ballen 2 tot 3 uur in water. Stop de gel ballen in het magazijn. Klaar voor de start, schieten maar! De gel ballen lossen vanzelf op, en zijn niet schadelijk. Zelfs als je ze zou opeten zou er geen schade ontstaan, maar wij raden zeker niet aan om ze opzettelijk te consumeren.

Milieuvriendelijk

De gel ballen laten geen vuil achter. Dit komt omdat de gel ballen op waterbasis zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het oplost en geen sporen achterlaat. Goed voor het milieu dus.

Veiligheid

De gel balletjes zullen geen schade aanbrengen op je lichaam. Ze spatten vanzelf uitelkaar bij impact. Zorg er wel altijd voor dat je een veiligheidsbril draagt tijdens gebruik. Zorg er ook voor dat je niet zomaar op iemand schiet die geen veiligheidsbril draagt. Hou rekening met anderen en je omgeving wanneer je de gel blaster gebruikt.

-In de doos

gel blaster

1000 en je krijgt 15000extra erbij.

• (meer balletjes 10000, 20000) tegen meer betaling

veiligheidsbril

Kies een variant:

Vanaf 45,00 € 99,00 €