Gel Blaster M4 A1

Nieuw

Deze speelgoed Blaster gun M4 A1 wordt geleverd met 1000 gelballetjes. (Extra gelballetjes is mogelijk tegen betaling). 

 Geschikt: + 12 jaar

Blaster pistol kan ongeveer 300 waterballen per minuut afuren en heeft een bereik van ongeveer 20 meter. De guns zijn te verkrijgen in verschillende kleuren

Filmpje kijken over het product?

Klik hier

De nieuwste rage, Gel Blasters zijn het alternatief voor paintballen of airsoft. Met een emmer water, balletjes, veiligheidsbril en een Gel Blaster ben je helemaal klaar voor een fanatiek gevecht! Je schiet razendsnel tientallen zo niet honderden balletjes op je tegenstanders.

Met deze duurzame gel blaster kun jij de strijd aangaan met je vrienden of targets afschieten als oefening. Bestel je gel blaster op en beleef veel speelplezier. Deze gel blaster kan meer dan 300 ballen per minuut afschieten, elk tot wel 20 meter ver! De gel blaster is volledig geautomatiseerd en elektrisch aangedreven.

Gel ballen

Stop de gel ballen 2 tot 3 uur in water. Stop de gel ballen in het magazijn. Klaar voor de start, schieten maar! De gel ballen lossen vanzelf op, en zijn niet schadelijk. Zelfs als je ze zou opeten zou er geen schade ontstaan, maar wij raden zeker niet aan om ze opzettelijk te consumeren.

Milieuvriendelijk

De gel ballen laten geen vuil achter. Dit komt omdat de gel ballen op waterbasis zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het oplost en geen sporen achterlaat. Goed voor het milieu dus.

Veiligheid

De gel balletjes zullen geen schade aanbrengen op je lichaam. Ze spatten vanzelf uitelkaar bij impact. Zorg er wel altijd voor dat je een veiligheidsbril draagt tijdens gebruik. Zorg er ook voor dat je niet zomaar op iemand schiet die geen veiligheidsbril draagt. Hou rekening met anderen en je omgeving wanneer je de gel blaster gebruikt.

-In de doos

gel blaster blauw

1000 (meer balletjes 10000, 20000) tegen betaling

herlaadbare batterij

veiligheidsbril


Kies een variant:

Vanaf 45,00 € 99,00 €